Daire Girişi Kireç Önleyici

29-07-2021 12:24
Daire Girişi Kireç Önleyici

DAİRE GİRİŞİ KİREÇ ÖNLEYİCİ KULLANARAK KİREÇTEN KURTULUN!

Evlere ulaşan şebeke suyunda bulunan kirecin insan sağlığını olumsuz etkilediği, beyaz eşyalarda arızalara sebep olduğu, elektrikli mutfak eşyalarında kireç tabakası oluşturduğu, bulaşıkları lekeli bıraktığı ve çamaşırları sertleştirdiği bilinen bir gerçek. Özellikle ülkemizde bu sıkıntılardan fazlasıyla şikayet eden çok sayıda insan bulunuyor. Bu yüzden de her geçen gün daha fazla aile evlerinde daire girişi kireç önleyici kullanmayı tercih ediyor. Peki daire girişi kireç önleyici nedir, ne amaçla kullanılır, özellikleri nelerdir ve nereden alınır? Tüm bu sorulara cevap vermeye çalışalım…

Daire Girişi Kireç Önleyici Nedir, Ne İşe Yarar?

Daire girişi kireç önleyici apartman dairesi, villa ya da müstakil ev gibi yaşam alanlarında, şebeke suyunda bulunan kireçten dolayı ortaya çıkan sorunların giderilmesi adına kullanılan ve genellikle daire girişlerinde bulunan su saatlerinin önüne ya da arkasına monte edilen aparatlardır. Bu aparatlar sayesinde evlerde kireç oluşumu ve kireç oluşumundan kaynaklı sorunlar engellenmiş olur. Kireç önleyici kullanmanın pek çok açıdan, pek çok faydası olduğu düşünülürse, söz konusu cihazların neden bu kadar yaygın şekilde kullanılmaya başlandığı anlaşılmaktadır.

Manyetik daire girişi kireç önleyici içerisinde herhangi bir filtre ya da kimyasal madde bulunmaz. Yalnızca mıknatıslar kullanılarak oluşturulmuş olan manyetik alanlar vardır. Bu sebeple manyetik daire girişi kireç önleyici kullanmanın insan sağlığı açısından hiçbir zararı bulunmaz. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz, evinize ulaşan suyun kalitesini ve sağlık seviyesini artıran, yerli olarak üretilen ve son derece dayanıklı, uzun ömürlü kullanım imkanı sunan cihazlardır.

Manyetik Daire Girişi Kireç Önleyici Özellikleri

Manyetik daire girişi kireç önleyicilerin özellikleri de birbirinden farklı olan çeşitli modelleri bulunur. Her ne kadar birbirinden farklı olsalarda, genel olarak şu özelliklere sahiptirler:

-Kullanım alanlarına göre alüminyum eloksal ya da krom çelik bir gövde yapısına sahiptirler,

-Krom çelik ya da pirinç bağlantı elemanları kullanılmıştır,

-Kullanım alanlarına göre 36 cm, 45 cm ve 58 cm olarak üretilmektedir,

-¾ inç veya 1/2 inç boru çapına sahiptirler,

-16, 20 ve 24 adet mıknatısa sahip modelleri bulunurken, bu modellerde kullanım alanlarına göre 8, 10 ya da 12 adet manyetik alan oluşturulur,

-Tüm ürünlerin paket içeriğinde 1 adet conta takımı, 1 adet garanti belgesi, 1 adet kitapçık ve 1 adet broşür bulunur,

-Tüm ürünler için 6 ay memnuniyet garantisi ve aynı zamanda 10 yıl ürün garantisi sunulmuştur,

-Tüm ürünlerin 50 yıl kullanım ömrü bulunmaktadır.

Eğer siz de tüm bu özelliklere ve bu özelliklerin getirmiş olduğu avantajlara sahip olmak isterseniz, yapmanız gereken şey çok basit: Miramak web sitesi üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde sipariş vermek. Eğer kafanıza takılan herhangi bir soru olursa, Miramak iletişim kanalları üzerinden bu soruların her birini bize sorabilir ve kafanızda oluşan soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Daire Girişi Manyetik Kireç Önleyici Kullanmanın Faydaları

Manyetik kireç önleyici dairenizdeki tesisatı korumakla kalmayıp evde su ile çalışan cihazlarıda kirecin zararlı etkilerinden korur. Evlerinizde kullanacağınız manyetik kireç önleyici aparatların size hem ekonomik olarak, hem zaman olarak, hem de emek olarak büyük katkılar sağlayacağı artık bilinen bir gerçek. Dolayısıyla her geçen gün daha fazla insan manyetik kireç önleyici filtre kullanımına geçiyor. Eğer siz de hem emek olarak, hem vakit olarak, hem de ekonomik olarak kayıplar yaşamak istemezseniz, manyetik kireç önleyici kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Daire Girişi Kireç Önleyiciler

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.