Ev Manyetik Kireç Önleyici

07-05-2021 14:49
Ev Manyetik Kireç Önleyici

Ev Manyetik Kireç Önleyici

Ev Manyetik kireç önleyicisi; evinizin, dairenizin, villanızın su girişine takılan cihazdır. Ev manyetik kireç önleyicisini su girişine montajını yapmanız, evinizde su geçen tüm cihazlarınızı kirecin vereceği zararlardan koruyacak hatta bir süre sonra mevcut kireç tabakalarını da sökecektir. Ev manyetik kireç önleyicisinin içerisinde mıknatıslar bulunur, manyetik alan yaratarak kireç taşını, kireç tozu haline dönüştürür. Bu şekilde kireç sistemde bulunan cihazlara ve tesisata yapışmadan, su ile birlikte sistemden akıp gider. En iyi manyetik kireç önleyici ise Miramak mk37 gold’tur. Çünkü içerisinde bulunan mıknatısın özelliği kadar suya etki etmesi ve manyetize özelliğini koruması için cihazın içerisinde çok miktarda mıknatıs ve ürünün uzun olması gerekmektedir. 18 yılda yaptığımız denemeler ve ar-ge çalışmalarında en iyi manyetik kireç önleyiciyi üretmek için çalıştık. Bu tecrübe ve referanslarımızla Miramak MK37 Gold’u ürettik. 45 cm boya sahip olan ürünümüzde tam 20 adet mıknatıs bulunmaktadır. İçerisinde gauss gücü yüksek mıknatıslar kullandıklarını iddaa eden firmalara içerisinde kaç mıknatıs ve ürünün boyunu sorabilirsiniz.

En İyi Manyetik Kireç Önleyici

Kirece etki etmek sadece gauss gücüyle mümkün değildir. Manyetik kireç önleyicinin işe yaraması için çok miktarda mıknatıs ile Z şeklinde bir çarpıştırma gücü gereklidir bu olmaz ise manyetik alan etki süresi çok kısadır. 18 yıldır Miramak üreticisi firmamızda ilk üretim yıllarımızda fabrika ve tesislerde aylarca ücretsiz demolar ve testler yaptırdık. Buradan aldığımız sonuçlar ve kullanıcı yorumları ile ürünlerimizi tasarlayıp geliştirdik. Ev manyetik kireç önleyicisi Miramak Mk37 Gold cihazının Türkiye’nin en iyi ve en etkili manyetik kireç önleyisi olduğunu iddaa ediyor ve tavsiye ediyoruz. Yoğun kireçli bölgelerde bile yüksek verim elde edildiğini söylüyoruz.

En Güçlü Manyetik Kireç Önleyici

Ev tipi manyetik kireç önleyici taktırdığınızda, güneş enerjisi, kombi ve makine tipi kireç önleyicilere ve kimyasal kireç önleyicilere de ihtiyacınızı ortadana kaldırmaktadır. Miramak mk37 gold manyetik kireç önleyiciyi herhangi bir su tesisatçısına rahatlıkla monte ettirebilirsiniz. Kiracıysanız bile uygun fiyatlara söküp taşıtabilirsiniz. Miramak ev tipi manyetik kireç önleyicilerin gerçek kullanıcı yorumları için burayı tıklayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.