Makine Kireç Önleyici Aparat

29-07-2021 12:37
Makine Kireç Önleyici Aparat

MAKİNE KİREÇ ÖNLEYİCİ APARAT HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Evlerimizde en sık kullandığımız beyaz eşyaların başında elbette çamaşır ve bulaşık makineleri geliyor. Bu makinelerin varlığı, hayatlarımızı büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Fakat bu aletlerin herhangi bir sebeple arızalanması, günlük yaşantımızda ekonomik zorluklar da dahil olmak üzere pek çok sorunu beraberinde getirir. Evlerimizde bulaşık ve çamaşır makinelerinin arızalanmasının en büyük sebeplerinden biri olarak kireç gösteriliyor. Şebeke suyunda bulunan kireç, rezistansın kireçlenmesine sebep oluyor ve kireçlenme meydana geldikten sonra makinelerden yüksek performans alınamıyor. Aynı zamanda ortaya ya yüksek tamirat ücretleri ya da yeni bir makine almak gibi büyük bir ekonomik zorluk çıkıyor.

Bu ekonomik zorlukların yaşanmaması ve makinelerin yüksek performans ile çalışmaya devam etmesi için suda bulunan kirecin zararlarının yok edilmesi gerekiyor. Çünkü suda bulunan kireç filtre edildiği zaman, makine kireçlenmiyor, daha fazla deterjan ve daha fazla elektrik kullanmıyor ve bu durum da aynı zamanda büyük bir tasarruf edilmesini sağlıyor. Suda bulunan kirecin önlenmesi için de, manyetik kireç önleyici aparat kullanmak gerekiyor. Peki manyetik kireç önleyici aparat çeşitleri hangi makineler için kullanılabilir ve nereden alınabilir. Bu soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz…

Makine Kireç Önleyici Aparatların Kullanım Alanları

Makine kireç önleyici aparatlar, yaygın olarak kireçlenme sorununun en çok meydana geldiği bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalarda kullanılıyor. Fakat makine kireç önleyici aparat kullanımı yalnızca bununla sınırlı değil. Özellikle doğalgaz tüketiminin yaygınlaşmaya başlamasından sonra evlerimizde kullanmaya başladığımız cihazlardan biri olan ve suyun ısınmasına yarayan kombilerde de makine kireç önleyici aparatlar kullanılabilir. Eğer evinizde şofben ya da termosifon kullanıyorsanız, bu cihazlarda da makine kireç önleyici aparat kullanabilirsiniz.

Bugün Türkiye’de yerli olarak üretilen ve söz konusu cihazlarda kullanılabilecek olan makine kireç önleyici aparat ürünleri, Miramak markası ile satışa sunulmaktadır. Farklı makineler için kullanabileceğiniz makine kireç önleyici aparatların modelleri ve sahip oldukları özellikler ise şu şekildedir:

-MK23 Silver: 12,5 cm, paslanmaz çelik, 385 gram ağırlık, 2 bar çalışma basıncı. Kullanım alanları çamaşır ve bulaşık makinesi, duş başlığı ve şofben.

-MK23 Gold: 12,5 cm, 385 gram ağırlık, paslanmaz çelik, 2 bar çalışma basıncı. Kullanım alanları bulaşık ve çamaşır makinesi, şofben ve duş başlığı.

-MK24 Gold: 3/4 inç boru çapı, alüminyum eloksal malzeme, 630 gram, 21 cm, 8 mıknatıs ve 4 manyetik alanlı, 2 bar çalışma basıncı. Kullanım alanları ise çamaşır ve bulaşık makinesi, şofben, kombi.

-MK24 Silver: Alüminyum eloksal malzeme, 3/4 inç boru çapı, 12,5 cm, 2 bar çalışma basıncı, 4 mıknatıs ve 2 manyetik alan, 385 gram. Kullanım alanları bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, şofben

Makine Kireç Önleyici Aparat

Miramak Markasının Kullanıcılarına Sunmuş Olduğu Avantajlar

Miramak, kireç önleme sistemleri ve su arıtma teknolojileri alanında 2003 yılından beri Türkiye’nin en büyük değerlerinden biri olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Gerek müşterilerinden bugüne dek almış olduğu geri dönüşler, gerek müşteri memnuniyetini önemseyen hizmet politikaları, gerekse de Türkiye’nin her noktasına gönderim yapması sebebiyle, Türkiye’nin kireç önleme sistemleri ve su arıtma teknolojilerinde liderliğe oynayan firmalarından biri durumuna gelmiştir.

Miramak, Türkiye’nin her noktasına gönderdiği ürünlerde herhangi bir hata ya da arıza olması durumunda, müşterilerin ürünleri iade etmesine olanak tanımaktadır. Aynı zamanda müşteriler ürünleri hemen bir yenisiyle değiştirebilirler. Ürünün çapı ya da boyutuyla ilgili herhangi bir sorun ortaya çıktığında, yine tüm müşteriler ürünü farklı bir model ile, koşulsuz bir şekilde değiştirme hakkına sahiptir. Ürünlerden memnun kalmayan müşteriler, memnuniyet garantisi kapsamında söz konusu ürünleri 6 ay içerisinde koşulsuz bir şekilde iade edebilirler. İade ve değişim ile ilgili tüm bilgiler, Miramak iletişim kanalları üzerinden müşteriler ile paylaşılmaktadır.

Eğer siz de su arıtma teknolojileri ve kireç önleme sistemleri konusunda Türkiye’nin lider firmalarından biri ile çalışmak isterseniz, bunun için Miramak markasını tercih edebilirsiniz. Miramak ürünleri hakkında detaylı bilgi almak, kargo ve satın alma sürecinin nasıl işlediği hakkında fikir edinmek isterseniz, bunun için yapmanız gereken tek şey iletişim bilgilerimiz üzerinden bizimle iletişim kurmak...

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.