Manyetik Kireç Önleyici

22-02-2021 12:57
Manyetik Kireç Önleyici

Manyetik Kireç Önleyici Nasıl Çalışır?

Kalsiyum ve Magnezyum molekülleri (-) ve (+) yüklü oldukları için, birbirlerini çekerek boru çeperlerinde kireç taşı oluşumunu sağlarlar. Cihazın içersinde ki manyetik alandan geçen suyun kalsiyum ve magnezyum bileşenlerinin yapısal formunu değiştirdiği gibi, aynı zamanda bütün elektrik yüklerini (+) ya çevirir. Kristalize olamayan bu bileşiklerdeki elektrik yükleri (+) elektrikle yüklendiği için, suyun içinde birbirlerine değmeden suyla beraber dışarıya atılımını sağlar.

 

Aynı zamanda bu elektrik yükleri ters tepkileme yaparak, eskiden oluşmuş olan boru çeperlerindeki kireç taşını zaman içinde çözünmesine yardımcı olur.

Makine Tipi Kireç Önleyici Aparatlar: Çamaşır ve Bulaşık Makinesi Su Giriş Hortumlarına Takılarak Kullanılır.

Kombi, Güneş Enerjisi Tipi Manyetik Kireç Önleyiciler: Kombinin ve Güneş Enerjisinin Girişine Takılır.

Daire Villa Tipi Manyetik Kireç Önleyiciler: Su Saatinin Önüne Veya Arkasına Ürünün Girebileceği Boşluğa Takılır. Eğer Bu Boşluk Yok İse Spiral Borular Yardımı İle Montaj Sağlanır.

Manyetik Kireç Önleyici İşe Yarıyor Mu?

Manyetik kireç önleyicilerin ticari geçmişi dünya çapında 1950’li yıllara kadar uzanmaktadır. Manyetik kireç önleyicilerde filtre ve kimyasal kullanılmadığından kireci tamamen yok etmezler. Manyetik Kireç Önleyiciler manyetik alan sayesinde kirecin yapışmasını engeller. Kirecin sisteme, bataryalara, rezistanslara ve makinelerinize vereceği zararları engeller. Firmaların referanslarına bakarak kaliteli firmadan çıkan manyetik kireç önleyiciyi seçmek sizi memnuniyete götürecektir.

Manyetik Kireç Önleyici Tavsiye

Manyetik Kireç Önleyici tercih ederken referansları sağlam yıllarca manyetik kireç önleyici tecrübesi olan üretici firmaları tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Bazı manyetik kireç önleyicilerin mıknatısları suya temas ederken bazı kireç önleyicilerin mıknatısları borunun dış çeperinde yer almaktadır. Mıknatısların suya temas etmesi sağlıklı değildir. Ve bu mıknatıslar borunun ortasında yer aldıklarından suyun basıncını düşürmektedir. Boru çeperinde yer alan mıknatıslar hem suya temas etmez hemde suyun basıncını düşürmezler. Sizde mıknatısları suya temas etmeyen ürünleri tercih etmelisiniz.

Manyetik kireç önleyiciler suya manyetik olarak etki ettiklerinden daire tipi kireç önleyici seçerken içerisinde en fazla adette mıknatıs bulunan ve boyu en uzun ürünü tercih etmeniz bu manyetik etkiyi artıracaktır.

Manyetik Kireç Önleyici Fiyatları

Manyetik kireç önleyicilerin fiyatları içerisinde bulunan mıknatıs sayısına, iç boru ve dış bölümünde kullanılan malzeme kalitesine göre fiyatlandırılmaktadır.

İşletme maliyeti olmayan ürünler olduğundan ve uzun yıllar kullanım ömrü olduğundan, ürünü alırken kaliteli malzeme tercih etmeniz size yıllarca hizmet edecektir.

Trendyol, amazon, gittitgidiyor, hepsiburada, n11 sanal pazarlarında manyetik kireç önleyici fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Miramak Markalı manyetik kireç önleyici fiyatlarına www.miramak.com sitesinden de ulaşabilirsiniz.

Manyetik Kireç Önleyici Faydaları

v Kireç ve Pas Oluşumunu Engeller.

v Elektrik ve Diğer Yakıt Türlerinden Tasarruf Sağlar.

v Deterjan Tasarrufu Sağlar.

v Kireç İle İlgili Her Türlü Sorunu Çözer, Kolay Temizlik Sağlar.

v Rezistanslar Kireç Tutmaz.

v Evde ve Sanayideki Aletlerin Bakım-Onarım Giderleri Düşer

v Makinelerinizin Ömrü Uzar.

v Çay Kahve Makineleri ve Çaydanlıklarda Kireç Plakaları Oluşmaz.

v Tarımda, Damla Sulama Borularında Tıkanmaları Önler.

v Sulu Pet Soğutma Sistemlerindeki Tüm Kireç Sorunlarını Çözer.

v İçme Suyu Kalitesini Yükseltir.

v Çevrenin Korunmasına Katkı Sağlar.

v Kimyasal Kireç Önleyici Kullanmanız Gerekmez.

Manyetik Kireç Önleyicileri İncelemek İçin Tıklayın


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.