Manyetik Kireç Önleyici Fiyatları

26-04-2021 13:17
Manyetik Kireç Önleyici Fiyatları

Manyetik Kireç Önleyici Fiyatları

Manyetik kireç önleyici fiyatları miramak.com sitemizde bulabilirsiniz. En uygun fiyatlar, tüm kredi kartlarına vade farksız 9 taksit imkanı, en kaliteli ve en etkili ürünleri üretici firma garantisi ile Miramak’da bulabilirsiniz.

Manyetik kireç önleyici fiyatları, kullanılan malzemenin kalitesine, ürünün boyuna, içerisindeki mıknatıs adedine göre değişiklikler göstermektedir. Miramak ürünleri iç kısmı krom çelik, dış kısmı alüminyum ve bağlantı noktaları pirinç malzemeden üretilmektedir. Daire tipi manyetik kireç önleyici ürünlerinde 16 ve 20 mıknatıs olmak üzere 2 çeşit kireç önleyici barındırmaktadır. Miramak manyetik kireç önleyicilerin tamamı kendi firmamız tarafından üretilir. Ve gerekli testleri tamamen tarafımızca gerçekleştirilir.

Manyetik kireç önleyici imalatında kopya ürünlerde yüksek gauss gücünün yüksek etki gösterdiği iddia edilmektedir. Fakat manyetik kireç önleyici de suya etki etmesi için ürün uzunluğu ve mıknatıs adedi asıl önemli olanıdır. Yüksek gausslu mıknatıs kullandığı fakat 1-2 adet mıknatıs kullanıldığı belirtilmemektedir. Çünkü kireç taşları çapraz bir şekilde çarpıştırılmaktadır. Bu şekilde kireç taşları, kireç tozuna çevrilmektedir.

Miramak ürünleri Türk Patent Enstitüsünün tasarım tescil belgesi ile üretilmektedir. İnternet üzerinde Türkiye cumhuriyeti kanunları çiğnenerek her üründe de olduğu gibi bizim ürünlerimiz de kopyalanmakta ve hatta bizim sloganlarımız kullanılmaktadır. Ürünlerimizi kopyalayan bu firmalara karşı tüm yasal haklarımız kullanılmaktadır.

Manyetik kireç önleyici cihazların fiyatları içerisinde kullanılan mıknatıs adedi, dışında ve içinde kullanılan materyallere göre fiyatları değişmektedir. Daire tipi manyetik kireç önleyici fiyatları 2021 yılı itibariyle 600 TL’den başlayıp 860 TL’ye kadar değişmektedir. Makine tipi manyetik kireç önleyici fiyatları ise 50TL ile 200TL arası değişmektedir. Miramak manyetik kireç önleyici üretici firması olarak sadece maliyetten kaçarak işe yaramayacak ürünler üretmemekteyiz. Manyetik kireç önleyicilerin bir kısmında plastik malzeme kullanıldığını da göreceksiniz. Miramak olarak tüm ürünlerimizde krom ve alüminyum metal malzeme kullanılmaktadır. Suya temas eden tüm bölümlerde sağlığa zarar olmayan krom malzemeler tercih edilmektedir. Kullanıcılara fayda sağlayacak maksimum malzeme kalitesi ve mıknatıs adedi kullanımını tercih etmekteyiz. Miramak markasının ana çalışma alanı manyetik kireç önleyici imalatıdır. Bu yüzden 18 yıllık bu tecrübeye güvenin. Türkiye çapında 60’dan fazla bayi ve satış noktası ile ilk olarak su tesisat ustaları ve su sektöründeki diğer paydaşların güvenini kazanmıştır. Manyetik kireç önleyici hangi marka almalıyım sorusunu su sektöründe bulunan bir kişiye sorduğunuzda cevabı mutlaka MİRAMAK olacaktır.

Miramak olarak fiyat performans ürünlerini yani uygun fiyat fakat yüksek kalite prensibi ile üretmekteyiz. Miramak manyetik kireç önleyiciler tamamen TÜRK malıdır. Marka ve Patent Sahibide TÜRKİYE Miramak Firmasıdır. Makine tipi ürünlerden, mahalle hatta köy ve ilçe ana girişlerine kadar manyetik kireç önleyiciler üretmektedir. 2 inç ve üzeri ürünlerde daha verimli ve etkili olduğunu araştırmalarımızda gördüğümüz ve patenti bize ait olan, kollektörlü manyetik kireç önleyicileri imal etmekteyiz. Sanayi tipi manyetik kireç önleyicilerin fiyatları da 2021 yılı itibariyel 3000TL’den başlayıp 60.000TL’ye kadar değişmektedir. Manyetik kireç önleyici fiyatlarına bakmadan önce firmaların referanslarını incelemenizi hatta sektörünüzle ilgili kullanıcı firmaları aramanızı tavsiye ederiz. Miramak markası ana dalı olan manyetik kireç önleyicilerde Türkiye markası konumuna gelebilmek için her zaman müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürün ortaya koymayı kendine vizyon olarak koymuştur. Manyetik kireç önleyici fiyatları ile ilgili her türlü sorunuzda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

 

Manyetik Kireç Önleyici Fiyatları İçin Tıklayınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.