Manyetik Kireç Önleyici İşe Yarıyor Mu?

19-03-2021 14:00
Manyetik Kireç Önleyici İşe Yarıyor Mu?

Manyetik Kireç Önleyici İşe Yarıyor Mu?

Evet, Manyetik kireç önleyiciler işe yarıyor. Ancak manyetik kireç önleyicilerin ne için üretildiğini ve nasıl çalıştığını anlamak gerekli. Manyetik kireç önleyicinin ne işe yaradığını anlamadan, manyetik kireç önleyicinin işe yarayıp yaramadığını anlamak mümkün değil. Manyetik kireç önleyici cihazlar içerisinde bulunan mıknatıslar ile manyetik alan yaratarak, suda bulunan kalsit yapıdaki kireci, aragonit yapıdaki kirece dönüştürmek için üretilmiştir. Kalsit, kireç taşı demek, aragonit; kireç tozu demektir. Yani kireç taşı durumundaki yapıyı, kireç tozuna dönüştüren bir cihazdır. Manyetik kireç önleyici cihazları kireci yok etmezler, yok edecek gözüyle bakılırsa, manyetik kireç önleyici işe yaramıyor denmektedir. Manyetik kireç önleyici cihazlar başta bahsettiğimiz gibi kireç tozu haline çevirilen yapıyı rezistanslara, makinelerinize, kombinize, kazanlarınıza kısaca su geçen bütün cihazlarınıza yapışmadan akıp gitmesini sağlayan cihazlardır.

Manyetik kireç önleyici tercihinde doğru marka ve model cihaz seçilir ise, manyetik kireç önleyici cihazlar işe yaramaktadır. Manyetik kireç önleyici cihazlarda çok yüksek değerde gauss gücü olan 1 adet mıknatıs kullanılıp cihazımız bu kadar gausslu o yüzden çok güçlüdür, denilip kullanıcılar yanıltılmaya çalışılmaktadır. Ayrıca bazı üreticilerde tek bir mıknatısı suyun geçeceği kısmın ortasına ve açığa koymaktadır. Bu hem basıncı düşürmekte hem de suyla temas eden mıknatıslar kısa sürede özelliğini kaybetmektedir. Miramak manyetik kireç önleyiciler olarak 18 yıldır üretici firma olarak yapılan ar-ge çalışmaları ve müşteri dönütleri ile en etkili manyetik kireç önleyicileri ortaya çıkartmaktadır. Miramak marka manyetik kireç önleyicilerde mıknatıslar hiçbir zaman suya temas etmez ve boru çapı değiştirilmez, bu yüzden basınç kaybı da yaşanmaz. Miramak manyetik kireç önleyicilerde kireç yapısına en uzun süre etki etmesi ve güney-kuzey kutupları arasında çarpışmanın sağlanması için, kullanılacak yere göre en çok mıknatıs ve en uzun cihazlar üretilmektedir. Miramak markasının çamaşır makinesi modellerinin boyutlu ürünler, daire girişlerine takılmakta ve sonuç elde edilememektedir. Miramak marka manyetik kireç önleyici cihazların makine tiplerinde 4 mıknatıs 2 manyetik alan, daire tipi ürünlerimizde silver modellerimizde 16 mıknatıs gold modellerimizde 20 mıknatıs bulunmaktadır.

Miramak Manyetik Kireç Önleyici İşe Yarıyor Mu?

Miramak Manyetik Kireç Önleyicilerin İşe Yaradığını 18 Yıldır Çalıştığımız Büyük Firma, Belediye ve Kuruluşlar Göstermektedir. Ayrıca Ürünülerimize Güvendiğimiz İçin 6 Ay Koşulsuz İade Hakkı Sunmaktayız. 18 Yıldır İşimiz Su Gücümüz Su.

Manyetik Kireç Önleyici Garantisi Ne Kadar?

Manyetik Kireç Önleyici Cihazlarımızın Garantisi 10 Yıldır. Ayrıca Miramak manyetik kireç önleyici cihazlarımızı 6 ay koşulsuz iade etme hakkınız vardır. Manyetik kireç önleyici cihazlar, mıknatıslar ile çalışmaktadır. Kullandığımız mıknatısların ortalama ömrü 50 yıldır. Bu yüzden manyetik kireç önleyici cihazlarımızı da 50 yıl kullanabilirsiniz.

Miramak Manyetik Kireç Önleyiciler


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.