Motorlu (Pompalı) Su Arıtma Cihazı

29-06-2021 13:01
Motorlu (Pompalı) Su Arıtma Cihazı

Motorlu (Pompalı) Su Arıtma Cihazı

Su arıtma cihazları teknolojisi sürekli gelişmekte ve yeni modeller üretilmektedir. Motorlu (pompalı) su arıtma cihazı yerli üretimdir ve garantili olarak müşterilere sunulmaktadır. Motorlu su arıtma cihazları, elektrik ile çalışmakta, şebekeden gelen ve arıtılan suyun daha tazyikli olarak akmasını sağlamaktadır. Su arıtma cihazlarında bulunan tank bölümünde, arıtılan su tank kapasitesi kadar biriktirilir. Motorlu sisteme sahip su arıtıcı cihazları, musluk açıldığında suyun istenilen tazyikte akıtılmasını ve temiz suya daha hızlı ulaşımı sağlar.

Pompalı Su Arıtma Cihazının Faydaları

Su arıtma cihazlarının genel görevi şebekeden gelen suyu temizlemek ve musluktan temiz suyun akmasını sağlamaktır. Pompalı su arıtma cihazının faydaları, musluktan akan suyun gönül rahatlığı ile içilmesini sağlamaktır. Cihaz içerisinde bulunan filtreler ile su iyice temizlenir ve pompa özelliği sayesinde suyun tazyikli akması sağlanmaktadır. Pompalı su arıtma cihazı, su basıncının düşük olduğu yerlerde bile yüksek performanslı bir şekilde çalışabilen özel bir cihazdır. Bu sayede, su basıncının yetersiz olduğu bölgelerde bile sağlıklı, temiz ve lezzetli suyun keyfini çıkarabilirsiniz. Pompalı su arıtma cihazları elektrikle çalıştığı için kurulumlar, uzman ekipler tarafından ücretsiz montaj hizmeti ile yapılmaktadır. 

Hangi Su Arıtma Cihazı Seçilmeli?

Pompalı su arıtma cihazları, düşük basınçlı su sistemleri için idealdir. Pompasız su arıtma cihazları ise yüksek basınçlı sistemler için uygundur. Hangi cihazı seçeceğiniz su basıncı ile ilgilidir. Bu nedenle, evinizdeki su basıncını ölçerek cihazınızı seçmeniz önerilir. Ayrıca, pompalı cihazlar daha yüksek su akış hızı sağlar ve daha hızlı çalışırken, pompasız cihazlar sessiz ve daha az enerji tüketir. Seçim yaparken ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirleyin ve cihazların özelliklerini karşılaştırın.

Su Arıtma Cihazı Kalitesini Belirleyen Unsurlar

Su arıtma cihazlarına özellik katan motorlu ya da motorsuz detayları kalite olarak belirleyici unsur olarak değerlendirilmemektedir. Su arıtma cihazı alırken, cihazın kalitesi konusunda dikkat etmeniz gereken birkaç unsur bulunmaktadır. Bunlar arasında kullanılan filtrelerin kalitesi, cihazın tasarımı, filtrelerin sayısı ve performansı, cihazın dayanıklılığı ve garanti süresi yer almaktadır. Ayrıca, su arıtma cihazının işlevlerinin ihtiyacınıza uygun olması da önemlidir. Bu nedenle, su arıtma cihazı satın almadan önce bu unsurları dikkate alarak, kaliteli ve işlevsel bir cihaz seçmek önemlidir.

Arıtılmış Su

Su Arıtma Cihazı Montaj İşlemleri

Su arıtma cihazlarının tüm modelleri için Miramak firması Türkiye genelinde ücretsiz montaj hizmeti vermektedir. Tezgah altı su arıtma cihazlarını kendilerine özel muslukları vardır ve montaj yapılacak yere göre kurulum işlemleri yapılmaktadır. Motorlu su arıtma cihazları için kurulum yapılacak yere elektrik hattı çekilir. Tüm cihazlarda, NSF belgeleri filtre çeşitleri kullanılır ve suyun en kaliteli şekilde arıtılması sağlanır. Alkali filtre kullanımı, suyun daha iyi temizlenmesini ve sağlıklı hale gelmesini sağlamaktadır.

Filtre Değişimleri

Motorlu ya da motorsuz su arıtma cihazlarında kullanılan filtrelerin belirli periyotlarda değiştirilmesi gerekir. Kullanım durumuna göre değiştirme süreleri 12 ayda bir yapılır. Satış sonrası servis hizmeti verildiği için talep eden müşterilerin su arıtma cihazlarının tüm filtrelerinin bakımı yapılır ve değiştirilir. Filtre değişim süresi, şebeke suyunun kirlilik oranına ya da evlerde manyetik kireç önleyici cihaz kullanımına göre değişmektedir.

Suyun Faydaları Nelerdir?

Su Arıtma Cihazlarını İncelemek İçin Tıklayın

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.