Neden Su Arıtma Cihazı Almalıyım?

28-06-2021 12:27
Neden Su Arıtma Cihazı Almalıyım?

Neden Su Arıtma Cihazı Almalıyım?

Su arıtma cihazı gerçekten almalı mıyım? Su arıtma cihazına ihtiyacım var mı? Ya su arıtma cihazım bozulursa ya filtrelerini bulamazsam gibi bir çok soru her zaman kafamızdadır? Çünkü sağlıklı su tedarik etmek yorucu bir süreçtir, belki de öyle değildir. Neden su arıtma cihazı almamız gerektiğini hep beraber inceleyelim.

1.Doğayı Korumak İçin

Damacana ve pet şişe su tüketmeyerek plastik tüketimine gerek kalmayacaktır. 2022 yılı itibariyle devletimiz tarafından bir çok plastik kutu ve şişe de depozitolu yapılmak durumunda kalınmıştır. Çünkü doğayı en çok kirleten ve doğada çözünmeyen maddeler plastik kap ve şişelerdir. Su arıtma cihazı kullanımında sadece yılda 1 defa 4 filtre değiştirmeniz gerekecek ve doğaya hiçbir zarar vermeyeceksiniz.

2.Sağlığınızı Korumak İçin

Tüm yaş gruplarındaki bireyler için dünyanın en önemli 2 maddesi oksijen ve sudur. Sağlıklı su temin etmek son dönemde gerçekten zorlaşmaktadır. Sularımızdaki kirlenmenin 2021 yılı itibariyle Marmara denizinde bile alarm vermeye başlaması bunun en somut örneğidir. Kendi sağlığımız için sağlıklı su temin etmek zorundayız. Çünkü su, özellikle sağlıklı su, hayatımızın devamı için kritik bir öneme sahiptir. Suyun kaynağı sağlıklı olsa bile, yaşam alanlarımıza kadar suyun taşınması sırasında nasıl bir boru ve nasıl bir depo kullanıldığını bilmemiz imkansızdır. Kaynağı sağlıklı olan su bile sizin kullanacağınız ana kadar, kirlenebilmektedir. Mutfağınıza taktıracağınız kaliteli bir su arıtma cihazı ile kaynağı belli sağlıklı su elinizin hemen altında. Miramak su arıtma cihazlarında kullanılan tüm filtreler, hortumlar ve tank, NSF belgelidir. NSF belgesi kullanılan materyallerin sağlığınıza hiçbir zararı olmadığını belgeler.

3.Cebinizi Korumak İçin

Ailemize sağlıklı su temin etmek için, damacana su satın almak veya mahalle çeşmelerinden evimize su taşımak zorunda olduğunuzu biliyoruz. Artık kırsal bölgelerde bile şebekeden gelen suyu tüketmek neredeyse imkansız halde çünkü. Damacana su satın almak cebimize sürekli bir külfet getirmekte, 2021 yılı itibariyle benzinin litre fiyatı 8 liraya yaklaşmışken aracımızla uzak mesefalerden su taşımakta çok da ucuz değil. Evinize taktıracağınız Miramak su arıtma cihazı ile yılda bir kez filtre değişimi yaparak, 2021 yılı itibariyle montaj, servis ücreti dahil 280TL’ye sağlıklı, lezzetli, ve temiz su mutfağınıza gelebilir.

4.Zamanınızı Korumak İçin

Damacana su siparişi verdiğinizde, ne zaman geleceğini bilemezsiniz ve beklemek zorunda kalırsınız. Genelde evde olabilirsiniz, fakat ya çıkmanız gerektiğinde veya çocuklarınızla ilgili bir durum olduğunda su siparişi gelmedikçe stres oluruz. Aracımızla evimize su taşımakta uzun zaman alan ve yorucu bir iştir. Bir de bel ağrımız var ise…

5.Su Problemini Kafanızdan Çıkartmak İçin

Su temininin, hayatınızın bir rutini haline geldiğini biliyoruz. Su bitti mi? Bitiyor mu? Su az mı kaldı? Ev de su parası bıraktık mı? Hafta sonumu su doldurmaya gitmeye mi ayırsam? 4’üncü kata su taşımak ta zor, oğlan gelince taşısın. Gibi cümleler sizin için tanıdık geldiyse devam edelim yazımıza. Neden bir miramak su arıtma cihazı ile tüm bu soruları hayatımızdan çıkarmıyoruz. Bir miramak su arıtma cihazı ile siz mutfağınızdan sağlıklı su içmenin keyfini yaşayın. Hayat size kalsın.

6.Servis, Bakım, Ücret ve Garanti Karmaşası

Bir cihazı satın aldıktan sonra kafamıza takılan en büyük soru, bakım ve servis maliyetleridir. Satın alma maliyetiniz 1 keredir ama cihazı satın aldıktan sonra yüklü bakım ve filtre maliyetleri ile sizi çileden çıkarabilmektedirler. Bir de parçasını bulamazsam?, Servis ekstra ücret talep eder mi?, Türkiye’nin her yerinde servis ücreti aynı mı? Miramak su arıtma cihazlarının üreticisi olarak kafanızdaki soruları biliyor ve onları çözmeye çalışıyoruz. Miramak su arıtma cihazının Tüm Türkiye’ye ücretsiz montajı vardır. Montaj da hizmet bitmez, yıllık ve 2 yıllık filtre bakım paketleri Miramak.com sitesinde bulunmaktadır. Miramak su arıtma cihazı kullanıcımız. Miramak.com internet sitesine girer, bakım paketini Türkiye’nin her noktasına ücretsiz montaj hizmeti ile kredi kartına vade farksız 9 taksit satın alır. Filtreleriniz kargo ile aynı gün size gönderilir. En kısa sürede müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçer, uygun olduğunuz gün ve saatte servisimiz gelir ve filtrelerinizi değiştirir. Sizden hiçbir ücret talep etmez. İşte Miramak ile su arıtma cihazı kullanmak bu kadar kolay yılda 1 kez Miramak.com’a girin, siz suyunuzun tadını çıkarın. Yıllık filtreleri Miramak filtreler ile yapılan su arıtma cihazlarımız 2 yıl değil 5 yıl garantilidir.

7.Alkali Su Tüketmek İçin

Alkali su insan vücuduna en uygun su demektir. Vücudumuzun hayat kaynağı kanın Ph değeri 7 civarındadır. Ph değeri 7 civarında su tükettiğimizde suyun faydası daha yüksek ve daha hızlı olmaktadır. Miramak su arıtma cihazlarında dahili alkali filtre bulunur. Miramak sizi düşünür. Alkali suyun faydalarını incelemek için tıklayın.

Miramak Su Arıtma Cihazlarını İncelemek İçin Tıklayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.