Pompasız Su Arıtma Cihazı

27-07-2021 14:24
Pompasız Su Arıtma Cihazı

POMPASIZ SU ARITMA CİHAZLARI

Günümüzde artık hemen hemen tüm evlerde su arıtma sistemleri kullanılmaya başlandı. Çünkü şebeke suyu hem sağlıksız, hem de makinelere zarar veriyor. Eğer siz de bir su arıtma cihazı almak isterseniz, muhtemelen karşınıza biri pompalı ve diğeri de pompasız olmak üzere iki farklı su arıtma cihazı çıkacaktır. Peki bu su arıtma cihazları arasından pompasız su arıtma cihazı nedir, ne işe yarar ve nereden alınır? İşte bu konu hakkında müşterilerimiz tarafından tüm merak edilenler…

Pompasız Su Arıtma Cihazı Nedir, Ne İşe Yarar?

Pompasız su arıtma cihazı, aynı zamanda motorsuz su arıtma cihazı olarak da adlandırılmaktadır. Pompasız su arıtma cihazı ürünlerinde, pompalı su arıtma cihazı ürünlerine oranla suyun tadında, renginde ya da kokusunda herhangi bir değişiklik olmaz. Pompalı su arıtma cihazlarındaki suyun kalitesi ne ise, pompasız su arıtma cihazlarında da aynıdır. Burada pompasız su arıtma cihazlarının belirleyici olan özelliği koku, renk ya da tat ile ilgili değildir. Pompalı ve pompasız su arıtma cihazlarını birbirinden ayıran özellik, suyun basıncı ile ilgilidir.

Evlerinize, işyerinize ya da villalarınıza ulaşan suyun basınç değeri düşük ise, bu durumda motorlu yani pompalı su arıtma cihazı önerilmektedir. Çünkü basınç değeri düşük olduğu için, su arıtma cihazının pompası sayesinde suyun basınç değeri artırılabilir. Fakat aksi bir durumda, yani suyun basınç değerinin yüksek olduğu durumlarda pompasız su arıtma cihazı kullanmak yeterli olacaktır. Bu yüzden eviniz, işyeriniz ya da villanız için herhangi bir su arıtma cihazı seçmeden önce, arıtma cihazını alacağını alana ulaşan şebeke suyunun basınç değerini öğrenmeniz sizin için yararlı olacaktır. Basınç değerlerine kullanmanız gereken su arıtma cihazları şu şekildedir:

-Pompalı (motorlu) su arıtma cihazı: 4 bardan düşük basınç değerlerinde.

-Pompasız (motorsuz) su arıtma cihazı: 4 bardan yüksek basınç değerlerinde.

Pompasız Su Arıtma Cihazlarının Avantajları

Pompasız su arıtma cihazları, evlerde kullanılan suların temizlenmesine ve içme suyu olarak kullanıma uygun hale getirilmesine yardımcı olan cihazlardır. Bu cihazlar, suyu yerçekimi kullanarak filtrelerinden geçirir ve içme suyu olarak kullanıma uygun hale getirirler. Pompasız su arıtma cihazları, ev sahipleri için birçok avantaj sağlar. Bu avantajlar şunları içerir:

Elektrik tüketimi yoktur Pompasız su arıtma cihazları, elektrik enerjisi kullanmadıkları için ev sahipleri için elektrik tasarrufu sağlarlar. Bu da uzun vadede enerji maliyetlerini azaltır.
Düşük bakım maliyeti Pompasız su arıtma cihazları, geleneksel pompalı su arıtma cihazlarına göre daha az hareketli parçaya sahiptirler. Bu nedenle, bakım maliyetleri de daha düşüktür.
Gürültüsüz çalışma Pompasız su arıtma cihazları, pompa kullanmadıkları için gürültüsüz bir şekilde çalışırlar. Bu, ev sahipleri için sessiz bir ortam sağlar.
Yüksek verimlilik Pompasız su arıtma cihazları, yerçekimi kullanarak suyu filtrelerinden geçirirler. Bu nedenle, suyun arıtma işlemi daha yavaş olsa da, daha yüksek bir verimlilik sağlarlar.


Pompasız Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Su arıtma cihazlarının fiyatları belirlenirken pompalı ya da pompasız olmalarının yanında, fiyatı etkileyen başka parametreler de bulunmaktadır. Örneğin kullanılacak su arıtma cihazının açık kasa mı yoksa kapalı kasa mı olduğu, kullanılan filtrelerin kalitesi, su arıtma cihazının depolama için kullandığı tankın kaç litre ve plastik mi metal tank mı olduğu gibi parametreler, su arıtma cihazının fiyatını etkilemektedir. Bu yüzden bir su arıtma cihazı almadan önce, öncelikle ihtiyaçlarınızı belirlemeli ve nasıl bir su arıtma cihazı alacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Ardından güvenilir bir firma bularak söz konusu su arıtma cihazının fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Eğer bugüne kadar çalıştığınız ya da daha önce alışveriş yaptığınız bir firma bulunmuyorsa, ürünlerinin tamamını yerli olarak üreten Miramak markasını tercih edebilirsiniz. Miramak web sitesi üzerinde yer alan telefon numaralarından ya da iletişim adreslerinden Miramak firmasına ulaşabilir fiyat ve diğer konular hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Firma ile iletişime geçtikten sonra, firma yetkilileri çok kısa süre içerisinde geri dönüş sağlamaktadır.

Pompasız Su Arıtma Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir su arıtma cihazı almadan önce, alışveriş yapacağınız firmanın güvenilir olduğundan ve daha önce müşterilerine herhangi bir sorun yaşatmamış olduğundan emin olmanız gerekiyor. Çünkü güvenilir bir markadan alışveriş yaparsanız, bu durum aynı zamanda kaliteli bir su arıtma cihazı alacağınız anlamına gelmektedir. Bu yüzden müşteri memnuniyetini önemseyen ve müşterilerinden her zaman güzel geri dönüşler almış bir marka tercih ederseniz, alışveriş sürecinde herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Bir su arıtma cihazının performansının yüksek olması ve optimum verimlilik vermelidir. Çünkü zaten su arıtma cihazları hem evdeki makinelerin ömrü uzasın diye, hem de dışarıdan içme suyu sipariş etmemek gibi ekonomik kazanımlar sebebiyle kullanılıyor.

Tüm bunların dışında herhangi bir marka ile çalışmadan önce, firmanın size ne kadar süreyle bir garanti sunduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu piyasada 2003 yılından bu yana hizmet vermekte olan Miramak, tüm müşterilerine 2 yıl boyunca ürün garantisi sunmaktadır. Aynı zamanda ücretsiz kargo ve ücretsiz montaj hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Üstelik tüm kredi kartlarına vade farksız 3 taksit imkanı bulunmaktadır. Miramak müşterilerinin talepleri doğrultusunda ürün seçiminde yardımcı olmaktadır.Miramak Su Arıtma Cihazlarını İncelemek İster Misiniz?

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.