Su Arıtıcısı

05-08-2021 11:32
Su Arıtıcısı

SU ARITICISI

Ülkemizin hemen hemen hiçbir bölgesinde şebeke suyu içilemediği için, insanlar evlerinde ya da yaşam alanlarında su arıtma cihazlarını kullanmaya yöneliyor. Çünkü su arıtma cihazları sayesinde normalde içilemeyecek olan ve sağlıksız bir yapıda bulunan su, içilebilir ve sağlıklı bir hale geliyor. Peki bir su arıtıcısı hangi özelliklere sahip olmalı ve Türkiye’de üretilen su arıtıcısı çeşitleri neler? Tüm bu soruların cevaplarını yazımızın devamında sizlerle paylaşmaya çalıştık…

Son yıllarda tüm kullanıcıları tarafından, su arıtıcısı kullanmaya başlayacak olanlara Miramak marka su arıtma sistemleri tavsiye ediliyor. Miramak bünyesinde üretilen farklı boyutlarda ve farklı özelliklere sahip çeşitli su arıtma sistemleri bulunuyor. İşte karşınızda Miramak su arıtma cihazı çeşitleri...

Miramak Miracle White Su Arıtma Cihazı Pompalı

Türkiye’de üretilen en sağlam su arıtma sistemlerinden olan bu cihaz, tamamen metal kasa ile donatılmış durumda. Sahip olduğu 12 litrelik antibakteriyel tank ile isterseniz içmek için, isterseniz de yemeğinizde kullanmak için her zaman hazır suyunuz bulunuyor. Dünya standartlarına sahip olan bu arıtma sistemi, isterseniz pompalı, isterseniz de pompasız olarak kullanılabiliyor. Cihaz bünyesinde bulunan güvenlik önlemleri sayesinde dahili olarak gerçekleşen herhangi bir su kaçağı anlık olarak tespit edilebiliyor.

 

Miramak Miracle Bold Su Arıtma Cihazı

Miramak Miracle Bold, son derece sağlam ve kaliteli bir ürün olmasının yanında, son derece şık ve estetik bir tasarıma sahip. Dünya standartlarında üretiliyor olması sebebiyle harika bir içim tadına sahip. İçerisinde 8 litrelik antibakteriyel tank bulunuyor ve bu yüzden yemeklerde ve içimde kullanmak üzere suyunuz her zaman hazır oluyor. Cihaz üzerinde 24V pompa motoru bulunuyor. Cihazdan gelen suyun kalitesi, farklı zamanlarda farklılık göstermiyor ve içtiğiniz suyun kalitesi her zaman aynı seviyede oluyor.

Cihazın oldukça lüks ve kullanışlı bir musluğu bulunuyor. 42 cm yükseklik, 28 cm genişlik ve 40 cm derinliğe sahip olan bu su arıtma sistemi, jaklı adaptör sistemi ile çalışıyor. Ses yapmıyor olması sebebiyle de rahatsız edici bir durum ortaya çıkmıyor.

Miramak Platinum Su Arıtma Cihazı

Metal paslanmaz krom kasaya sahip olan bu su arıtma cihazı, tamamen sağlıklı materyaller ile üretildi. İnceltilmiş tasarımı ile yalnızca 25 cm genişliğe sahip olan cihaz, içinde 8 litre metal tank barındırıyor. Şık bir görünüme sahip ve aynı zamanda NSF/ANSI belgeli bağlantı hortumu ile birlikte geliyor. Cihazın hat alma aparatı ve vanası metal paslanmaz malzemeden üretildi ve lüks bataryası ise krom malzemeye sahip. Cihaz 42,5 x 45 x 24,5 ölçülerine sahip. Cihazın kutusu içinde ise şu malzemeler bulunuyor: Su arıtma cihazı, membran, lüks musluk ve aparatları, pnömatik hortum, ⅜ hat alma aparatı, garanti belgesi ve metal küresel vana.

Miramak Platinum su arıtma cihazı öncelikle su içerisinde bulunan kir, pas ve kum parçacıklarını gideriyor. Hemen arkasından suyun renk ve kokusunu dengeliyor ve suda bulunan klor ve diğer zararlı maddeleri arıtıyor. Membran sayesinde su da bulunan tüm bakteri ve virüsler dışarı atılıyor. Kokonat bazlı tatlandırıcı sayesinde suyun içilebilirlik seviyesi artırılıyor ve ortaya daha kaliteli bir su çıkıyor. Son olarak alkalin filtre sayesinde suyun düşen pH miktarı tekrardan olması gereken seviyeye getiriliyor.

Kaliteli Su Arıtma Cihazları İçin Miramak

2003 yılından bu yana su arıtma teknolojileri konusunda hizmet vermekte olan Miramak, bugün tüm Türkiye’de garantili olarak kullanılan su arıtma cihazlarını ve sistemlerini üretiyor. Miramak’ın sunmuş olduğu en önemli özelliklerden bir tanesi, tüm Türkiye’ye ücretsiz montaj hizmetinin bulunuyor olması. Yani siz Türkiye’nin neresinde olursanız olun, istediğiniz herhangi bir su arıtıcısı ya da benzer ürünü sipariş edebilir ve ücretsiz kargo ve ücretsiz montaj hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Miramak firması üzerinden yalnızca su arıtıcısı ve aparatlarını değil, aynı zamanda manyetik kireç önleyici ve su filtresi gibi ürünleri de sipariş edebilirsiniz. Miramak bu sektörde uzun yıllardan bu yana faaliyet gösteriyor olması ve müşteri portföyünü genişletmiş olması sebebiyle, bugün hala en çok tercih edilen markalardan biri durumunda. Eğer siz de Miramak ürünlerini satın almak ve garantili Miramak hizmetlerinden faydalanmak isterseniz, tüm iletişim kanalları üzerinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.