Su Arıtma Cihazı Fiyatları

09-06-2021 12:56
Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Su arıtma cihazlarında fiyatlandırma, kaliteli ürün ve marka endeksiyle gerçekleşmektedir. Kullanılan kasa, tank, filtreler ve membran kalitesi fiyatlandırmayı belirlemektedir. Aynı zamanda, aynı kalitedeki farklı ürünler marka algısı yüzünden de yüksek fiyatlar talep edebilmektedir. Ayrıca üretim yeri de fiyatlandırma da önem arz etmektedir. Çünkü Euro ve dolar fiyatlarıyla gelen cihazlar kur yüzünden yüksek fiyatlardadır. Yerli üretim cihazlarda kur etkisi düşük olmaktadır.

Su arıtma cihazı fiyatlarında yerli üretim cihazlarda hem ilk satın alım hem de yedek parça temini kolaydır ve fiyatları daha uygundur. Kaliteyi ön planda tutan yerli üretim firmalar fiyat performans açısından sizlere daha uygun fiyatlara daha kaliteli hizmet verebilecektir.

Su arıtma cihazlarında fiyatı değiştiren bir diğer husus da montaj ve servis hizmetleridir. Montajsız satılan ürünlerde ekstra size montaj ücreti çıkacağını unutmamak gerekmekte, aynı zamanda ücretsiz montaj ile yıllık filtre değişimi sunan firmalar işinizi çok kolaylaştıracaktır.

Su arıtma cihazı ve filtre değişim fiyatlarında şeffaf ve Türkiye çapında aynı fiyatları belirleyen firmalar, filtre değişimlerinde ekstra ve sürpriz ücretler karşınıza çıkmasını engelleyecektir. Ulusal internet sitesinde montaj dahil filtre değişim fiyatları ve ödemesi kabul eden firmalar size çok kolay ve hızlı hizmet sunacak, servis hizmeti veren kişiler ile muhatap olmanız gerekmeyecektir.

Su arıtma cihazı fiyatlarının belirleyicisinin malzeme kalitesi olduğunu belirtmiştik. Bu bağlamda arıtmanın kasasının sağlam olması hatta metal olması size ömürlük bir cihaz sunacaktır. İçerisinde kullanılan tankın metal ve anti bakteriyel olması da büyük önem taşımaktadır.

Su arıtma cihazı fiyatlarının sağlığınıza uygun olup olmadığının en iyi kanıtı NSF belgesidir.

Nsf Nedir? NSF Belgesi Önemli midir?

Ulusal Sanitasyon Vakfı, 1944 yılında kurulmuş, amacı halk sağlığını geliştirmek için gıda güvenliği ve sanitasyon standartları oluşturmak olan kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Su arıtma cihazı parçaları tankı, filtreleri bu kuruma gönderilip suya herhangi bir madde bırakıp bırakmadığı, sağlığa uygun olup olmadığı incelenir. Su arıtma cihazlarında NSF belgeli cihazlar sizin ve ailenizin sağlığı için çok önemli bir noktadır.

Miramak Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Miramak Su Arıtma Cihazları Yerli Üretim Metal Kasa ve Metal Tankı İle Güvenilir ve Sağlam Cihazlar Üretmektedir. Miramak Su Arıtma Cihazlarında Kullanılan Tüm Malzemeler NSF onaylıdır. Miramak Su Arıtma Cihazlarında Üretilen Suyun Sağlığınıza Faydasını Arttırmak İçin Alkali Filtre Bulunur Ve Suyun Ph Düzeyi Yükseltilir. Miramak Su Arıtma Cihazlarında Hem Cihazlar Hem Filtreler Ücretsiz Montaj Hizmeti İle Sunulur Ve Tüm Türkiye’de Fiyatları Sabittir. Aynı Zamanda İnternet Sitesinden Sipariş Verip Vade Farksız 3 Taksit Satın Alabilirsiniz. Miramak Türkiye Çapındaki Bayi Ve Satış Noktaları İle Suyun Olduğu Heryerde 20 Yıllık Tecrübesiyle Hizmetinizdedir.

Miramak, uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli su arıtma cihazları üreten önde gelen bir Türk firmasıdır. Miramak, müşterilerine farklı fiyat aralıklarında çok sayıda su arıtma cihazı modeli sunmaktadır. Bu modeller arasında, bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Miramak'ın endüstriyel su arıtma cihazları da çok sayıda farklı modelde sunulmaktadır. Bu modeller, işletmelerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir. Endüstriyel su arıtma cihazlarının fiyatları, boyutu, kapasitesi ve teknolojik özellikleri gibi faktörlere göre değişkenlik göstermektedir.

Su arıtma cihazları, sağlıklı bir yaşam sürdürmek için önemli bir araçtır. Miramak'ın su arıtma cihazları, uygun fiyatları, yüksek kalitesi ve sağladığı farklı seçeneklerle müşterilerin tercihleri arasında yer almaktadır. Miramak'ın su arıtma cihazlarının fiyatları, sağladığı kaliteli su arıtma performansına göre oldukça uygun ve rekabetçidir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.