Su Arıtma Cihazı Membran

06-07-2021 17:59
Su Arıtma Cihazı Membran

Su Arıtma Cihazı Membran

Su arıtma cihazlarında suyun istenilen kalitede temizlenebilmesi için çeşitli filtre sistemleri kullanılır. En iyi su arıtma cihazını almak istediğinizde, cihaz modelinde kullanılan filtre sistemleri hakkında bilgi almalısınız. Şehirleşmenin artmasıyla birlikte şebeke sularındaki kirlilik oranı da artmaya başlamıştır. Şehirlerde yaşayanlar, su arıtma cihazı kullanarak, günlük kullanım suyunu temizleyebilmekte ve sağlıklı içilebilir duruma getirebilmektedir. Membran filtreler sayesinde su içerisindeki tüm atık ve zararlı maddeler temizlenebiliyor.

Membran Filtre

Su arıtma cihazı membran filtreleri, bir cihazda mutlaka olması gereken parçalardan birisidir. Membran filtreler, yarı geçirgen zar filtreler olarak bilinir ve milimetrenin on milyonda biri kadar küçük gözeneklere sahiptir. Şebeke suyunun su arıtma cihazı içerisindeki çeşitli filtrelerden geçerek temizlenmesi sağlandıktan sonra membran filtre ile suyun sertliği azaltılmaktadır. Kullanıcı, su arıtma cihazından çıkan suyu en sağlıklı ve temiz bir şekilde kullanmaya başlayabilecektir.

Su Arıtma Cihazı Membran Çeşitleri

Su arıtma cihazlarının görevi, montaj edildiği şebekeden gelen suyun içerisindeki sağlığa zararlı maddeleri temizlemek ve suyu içilebilir hale getirmektir. Su arıtma cihazlarında kullanılan membran çeşitleri tüm müşterilere şöyle gösterilir.

  • Ultrafiltrasyon membranlar,
  • Nanofiltrasyon membranlar,
  • Ters ozmoz membranlar,

Filtre membranların farklı konfigirasyonlara sahip olması, cihazlara özellik katmakta ve şebeke suyu kirlilik durumuna göre seçim yapılmasını sağlamaktadır.

Su Arıtma Cihazı Filtreleri Ne İşe Yarar?

Su arıtma cihazı içerisinde bulunan filtreler, kimyasal, biyolojik ve fiziksel temizleme yapmaktadır. Satış yaparken, müşteriye, cihazda kullanılan tüm filtre türleri ve özellikleri detaylı anlatılır. Su arıtma cihazı filtreleri, musluğa kadar gelen suyun içerisindeki, çamur, kum ve tortuları temizlemektedir. Farklı görevler yapan filtreler, suyun temizlenme aşamasına göre cihaz içerisinde sıralanmıştır. Su içerisindeki atıklar temizlendikten sonra membran filtre ile suyun sertliği azaltılır ve kokusu giderilir.

Su Arıtma Cihazı Montajı

Su arıtma cihazlarının filtre özellikleri iyi olduğu gibi dayanıklılık durumu da iyi olmalıdır. Metal kasa kullanılarak, yerli üretim yapılmaktadır. Tüm Türkiye’ye ücretsiz montaj hizmeti verilerek, herkesin garantili ürünlere sahip olması sağlanmaktadır. NSF belgeli tank ve filtre seçenekleri sunulmaktadır. Uzman elemanlar, tezgah altı su arıtma cihazı montajını garantili olarak yapmakta ve montaj işlemleri yaklaşık 30 dakikada tamamlanmaktadır.

Servis Hizmetleri

Su arıtma cihazları kullanıcılarına, satış öncesi ve sonrası destek hizmetleri verilmektedir. Su arıtma cihazı alırken, membran özelliklerine dikkat edilmeli, en iyisi seçilmelidir. Su arıtma cihazının montajından sonra kullanım durumuna bağlı olarak yaklaşık 3 -4 ay sonra bakım yapılması gerekir. Suyun kirlilik oranına göre filtrelerde tıkanma meydana gelmemesi için servis hizmeti vererek, gerekli bakımlar yapılmaktadır. Garantili ürün seçenekleri sunulurken, müşteri destek hizmetleri de satış sonrasında kesintisiz olarak devam etmektedir. Membran filtrelerde bir sorun olduğunda hemen yenisi ile değişim işlemleri yapılmaktadır.

 

Miramak Su Arıtma Cihazlarını İncelemek İçin Tıklayın
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.