Su Arıtma Makinesi

26-07-2021 15:49
Su Arıtma Makinesi

SU ARITMA MAKİNESİ KULLANMANIN ÖNEMİ

Su arıtma makinesi kullanılmayan evlerde, genellikle şebeke suyunda bulunan kireçten dolayı içme suyu dışarıdan alınıyor. Bu durum da bazı aileleri ekonomik olarak sıkıntıya sokabiliyor. Fakat evdeki şebeke suyu, su arıtma makinesi kullanılarak filtre edildiğinde, tüketilebilecek hale geliyor. Bu yüzden su arıtma makinesi kullanmak artık yaygın olarak tercih edilen bir yöntem. Peki su arıtma makinesi nedir, ne işe yarar ve ne gibi çeşitleri bulunur? İşte bu konu hakkında tüm merak edilenler…

Su Arıtma Makinesi Nedir?

Su arıtma makinesi, hem göz önünde bulunmaması, hem de fazla yer kaplamaması için mutfak tezgahının altına yerleştirilen ve sahip olduğu depoda temizlemiş olduğu suyu biriktiren bir cihazdır. Temizlenmiş olan su içilebilir ve yemeklerde kullanılabilir bir hale gelir. Su arıtma makineleri içerisinde pek çok filtre bulunur, bu filtrelerin isimlerini ve ne işe yaradıklarını ise şu şekilde listeleyebiliriz:

-Sediment Filtre: Su içerisinde bulunan kir, pas ve kum parçacıklarını ortadan kaldırır.

-Aktif Karbon Filtre: Suyun tat, koku ve renk dengesini düzenler. Su içerisinde bulunan kloru ve diğer çözünmüş maddeleri temizler.

-CTO Filtre: Su içerisinde bulunan organik kimyasalları yok eder.

-Membran: Membran üzerinde yer alan delikler nano boyutlardadır. Bu nano filtrelerden herhangi bir katı maddenin geçmesi mümkün değildir. Suyun asıl arıtıldığı yer bu membran filtredir. Membran hindistan cevizli bir filtre olduğu için ve içerisinde karbon tatlandırıcılar bulunduğu için, suyun içim tadı yükseltilmiş olur.

Tüm bu filtrelerden geçen su su arıtma makinesi içinde bulunan tanka aktarılır ve burada kullanıma hazır bir şekilde bekler. Sonuç olarak sürekli kullanabileceğiniz, hazır, için, tat ve renk olarak son derece kaliteli bir su elde etmiş olursunuz.

Su Arıtma Makinesi Çeşitleri

Su arıtma makineleri hem ev tipi kullanım için, hem de endüstriyel kullanım için ayrı ayrı üretilmektedir. Bu alanda öncü firmalardan biri olan Miramak kalitesi ile iki ürün grubu da üretilmektedir. Eğer Miramak üzerinden su arıtma makinesi siparişi vermek isterseniz, bunun için ev tipi ve endüstriyel olmak üzere sipariş verebileceğiniz modeller şunlardır:

-Ev Tipi Su Arıtma Makineleri: Miramak Slim Su Arıtma Cihazı, Miramak Miracle White Su Arıtma Cihazı Pompalı, Miramak Miracle White Su Arıtma Cihazı, Miracle Bold Su Arıtma Cihazı Pompalı ve Miramak Platinum Su Arıtma Cihazı.

-Endüstriyel Su Arıtma Makineleri: Big Water Sanayi Tipi Direk Akış Su Arıtma Cihazı, Big Water Sanayi Tipi Su Arıtma Cihazı 80 Litre Tanklı.

Burada endüstriyel olarak üretilmiş olan su arıtma makinesi modelleri lokanta, çay ocağı, okul, kahvehane, otel, restoran gibi su tüketiminin yoğun olduğu alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Söz konusu alanlarda endüstriyel su arıtma makinelerinin kullanılması, kurumlar, şirketler ya da işletmeler açısından bir yandan ekonomik kazanımlar sağlayacak, bir yandan da kullanılan suyu daha sağlıklı ve daha kaliteli hale getirecektir.

Su Arıtma Makinelerinin Montajı

Su arıtma makineleri küçük olmaları sebebiyle tezgah altına ya da ortalıkta görünmesini istemediğiniz başka alanlara monte edilebilir. Su arıtma cihazı her ne kadar kompleks bir alet olmasa da, montaj işleminin profesyonel kişiler tarafından yapılması büyük önem taşır. Eğer Miramak üzerinden sipariş verecekseniz ve montaj işlemini gerçekleştirebilecek durumda değilseniz, bu durumda Miramak’ın ücretsiz montaj hizmetinden faydalanabilirsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, tüm su arıtma cihazlarını ve su arıtma cihazı ekipmanlarını tek tıkla internet sitesi üzerinden sipariş edebilirsiniz. Hem ekonomik olarak kara geçer, hem de ücretsiz olarak su arıtma cihazınızın montajını yaptırmış olursunuz.

Su Arıtma Makineleri İçin Miramak!

Miramak 2003 yılından bu yana bu sektörde bulunan ve gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla alanında büyük beğeni ve başarı toplayan markalardan biri. Bugün gelmiş olduğu noktada Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri haline geldi. Türkiye’nin her yerinde bulunan geniş müşteri portföyü ve garantili hizmeti ile her geçen büyümeye ve kendisini geliştirmeye devam ediyor. Eğer siz de su arıtma makineleri edinmek, montajını yaptırmak ve tüm bunları yaparken garantili bir hizmet almak ve sonucunda memnun kalacağınız ürünlere sahip olmak isterseniz, bunun için hemen iletişim kanalları aracılığıyla firmamıza ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.