Tarımda Manyetik Kireç Önleyici

05-10-2021 14:43
Tarımda Manyetik Kireç Önleyici

Tarımda Manyetik Kireç Önleyici

Tarımda manyetik kireç önleyici kullanımının birçok faydası bulunmaktadır. Bunlardan ilki bitkilerin köklerini kirecin tıkamaması sayesinde bitkileri veriminin, büyümü hızının ve sağlığının daha iyi olmasıdır. Kireç yüzünden tıkanmayan bitki kökleri sayesinde, bitkiler topraktaki organik maddeleri daha kolay emer. Daha hızlı ve düzenli beslenirler.

Miramak manyetik kireç önleyiciler sudaki kalsit yapıdaki kireç taşını, aragonit yapıdaki kireç tozuna dönüştürürler. Kireç tozuna dönüşen kireç molekülleri bitki köklerini tıkamayan bir yapıya bürünür. Miramak manyetik kireç önleyiciler sulamada kullanılan boru çapına göre belirlenir. Çünkü basınç değişimi istenmez. Eğer sulama sisteminde depo kullanılıyor ise miramak manyetik kireç önleyici depo çıkışana bağlanarak kullanılır.

Miramak manyetik kireç önleyiciler hem taban bitkilerinde hem ağaçlarda gönül rahatlığıyla kullanılmaktadır. Ve çok yüksek verimler elde edilmektedir. Miramak manyetik kireç önleyicinin faydasını çok kısa sürede görecek, kireç yüzünden arızalardan, tıkanmalardan ve boru değişimlerinden kurtulacaksınız.

Tarımda kireç sorunlarından bir diğeri de sulama sistemlerinde yaşanan tıkanma ve arızalardır. Bu tıkanma ve arızaların genel nedenleri kireç, toz, toprak gibi maddelerdir. Miramak manyetik kireç önleyici sayesinde damlama ve yağmurlama sulama sistemlerinde yaşanan kireç tıkanmaları, bakım kimyasal ve filtre olmadan kolayca giderilmektedir. Sudaki toz, toprak, çamur, yosun gibi maddeler içinde boru çapına uygun Miramak yıkanabilir filtre kullanabilirsiniz. Miramak yıkanabilir filtre sudaki katı maddeleri filtresinde biriktirir. Filtre kirlendiğinde kendiniz kolayca söküp temizleyebilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.