Villa Manyetik Kireç Önleyici

10-02-2021 13:03
Villa Manyetik Kireç Önleyici

Villa Manyetik Kireç Önleyici 

Villa girişi manyetik kireç önleyici (kireç kırıcı) cihazlar villanızda bulunan kombi, şofben, termosifon, güneş enerjisi,boyler,kalorifer,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,buharlı ütü ve şebeke suyunun ulaştığı tüm tesisat boruları, bataryaları,çeşmeleri kirecin verdiği zararlardan koruyacak. Kireç kaplı rezistanslar fazladan elektrik tüketir.

Ayrıca bahçenizin sulamasında da manyetik kireç önleyici tıkanıklıkları engelleyip sizi masraftan ve uğraşdan kurtaracak. Su girişine takacağınız 1 adet Miramak Mk37 Gold Manyetik Kireç Önleyici (Kireç Kırıcı), tüm bu faydaları 50 yıl boyunca sizden hiçbir şey istemeden yerine getirecektir. Tamamen metal yapısıyla güvenli ve uzun ömürlüdür. Villa ve müstakil bina kullanımları için özel olarak büyütülen Mk37 Gold 20 Mıknatıs 10 Manyetik Alan ve 45cm Boy ile Manyetik Kireç Önleyicilerin en büyüğü ve en etkilisidir.

İçerisinde bulunan mıknatıslar ve manyetik alan sayesinde kirecin yapısını bozarak yapışmasını engelleyen sistemde hiçbir kimyasal ve filtre kullanılmadığından sizin ve çocuklarınızın sağlığına etki edecek hiçbir zararlı bulunmamaktadır. Aynı zamanda kirecin zararlarından kimyasal maddeler kullanmadan kurtulduğunuz için doğamıza ve su kaynaklarına da hiçbir zarar vermeyeceksiniz.

MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİLERİN KONUTLARDA KULLANIMI

Miramak manyetik kireç önleyici cihazların etkisini ortalama 1 ay içerisinde göreceksiniz. Duş başlıklarınız tıkanmayacak, bataryalarınız kireç olmayacak, duşakabinlerinizde eskiden olanın çok azı bir kireç lekesi kalacak, çamaşırlarınız daha yumuşak çıkacak, bulaşıklarınızdaki kireç lekeleri çok az olacak. Etkisini görene kadar içiniz rahat olması için Miramak manyetik kireç önleyicilerin hepsi 6 ay koşulsuz memnuniyet garantilidir. Ayrıca herhangi bir arıza olması durumunda 10 yıl birebir değişim garantilidir. Miramak manyetik kireç önleyici (Kireç Kırıcı) markasının referanslarına, fiyatlarına bakmadan manyetik kireç önleyici’nize karar vermeyin.

Türkiye'nin En Büyük Manyetik Kireç Önleyicisi Miramak Mk37 Gold İçin Tıklayınız

 MANYETİK KİREÇ ÖNLEYİCİ NEDİR?

 Villa Tipi Manyetik Kireç Önleyici

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.